Over ons

Over Dakdekkers- en Leidekkersbedrijf Adriaans uit Haps

Dakdekkers- en Leidekkersbedrijf Adriaans, net na de oorlogsjaren gestart als eenmansbedrijfje, is vandaag de dag uitgegroeid tot een professioneel, betrouwbaar en allround middelgroot dakdekkersbedrijf. Een familiebedrijf met een rijke historie en een schat aan kennis en ervaring op het gebied van dakdekken in al haar vormen.

Dakdekkers- en Leidekkersbedrijf Adriaans, wordt net na de tweede wereldoorlog in 1946 opgericht door Harry Adriaans, de grootvader van de huidige eigenaar. Zoals gebruikelijk in deze jaren en in deze branche startte hij als zelfstandige dakdekker. Vanaf 1968 komt zijn zoon Jan Adriaans de gelederen versterken wordt het bedrijf omgezet naar een firma. In 1974 -met inmiddels 4 medewerkers in dienst – krijgt het bedrijf haar huidige status als bv.

In 1977, na het overlijden van zijn vrouw, draagt de Harry het bedrijf volledig over aan zijn zoon en diens echtgenote. Onder hun supervisie wordt het bedrijf langzaam maar zeker uitgebreid qua activiteiten en omvang. Zo groeit het uit tot de middelgrote allround onderneming, waar tegenwoordig sprake van is. Sinds 2 jaar is het bedrijf – waar dakdekken in al haar facetten nog altijd de kernactiviteit uitmaakt – eigendom van de derde generatie Adriaans!

In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijk actieve specialist, die voor elk type dak een oplossing heeft. Vandaag de dag staat Pascal Adriaans aan het roer.

Voor het plaatsen, vervangen of onderhouden van uw dakbedekking, sturen we uiteraard alleen gespecialiseerde dakdekkers bij u het dak op. U kunt ons bedrijf inzetten voor uiteenlopende projecten: nieuwbouw, renovatie, woning- en utiliteitsbouw. We werken in een groot deel van Nederland aan grote en kleine projecten (inclusief het timmerwerk). We verzorgen voor aannemers en particulieren en het hele traject: van advies tot uitvoering en het onderhoud.

Service en flexibiliteit

Of het nu gaat om het maken van een compleet dak ofwel om het repareren ervan of een lekkage…. voor ons is elke opdracht groot of klein net zo belangrijk. We hebben voldoende mensen die snel en flexibel inzetbaar zijn evenals eigen transportmiddelen, materialen en gereedschappen, waardoor we dat ook nog eens op flexibele wijze en snel kunnen doen.

Veiligheid

Ook veiligheid staat hoog in het vaandel. Persoonlijke beschermingsmiddelen, maar ook overige aan dakwerken verbonden veiligheidsmaatregelen, zijn voor ons een vanzelfsprekendheid ter bescherming van onze eigen mensen en van alle partijen met wie we samenwerken!

Heeft u interesse of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.